Opis

Nagrađivani jezični laboratorij za učitelje i profesore jezika

 

SmartClass+ je višekorisnička interaktivna softverska platforma koja omogućuje nastavnicima stvaranje i upravljanje aktivnostima učenja jezika za svoje učenike – te isporuku tih aktivnosti za razrednu uporabu kao i samostalni pristup.

Nastavnici organiziraju interaktivne jezične laboratorijskeaktivnosti za svoje učenike na vrlo jednostavnom sučelju.
Učenici sudjeluju u razrednim zadacima i domaćim zadaćama koristeći bilo koji uređaj s podrškom za BYOD.

Statistički, u školama koje drže jezičnu nastavu za 25-30 učenika, svaki od njih prosječno govori manje od jedne minute na satu.

SmartClass+ Platforma za Učenje Jezika povećava priliku za govorne vježbe za 10x. Povećanje prilike za govorne vježbe se izvršava kroz vježbe u parovima, snimanje govora i izgovora gdje se svi učenici imaju priliku aktivirati.

 

Jedinstvena Nastavna Platforma

Što se podrazumijeva pod jedinstvena? Za razliku od ostalih sustava, SmartClass+ koristi jednu, centralnu bazu podataka koja uključuje korisničke informacije, multimedijske materijale, informacije o zadacima i odgovore učenika.

Središnja baza podataka je zajednička svim modulima platforme, uključujući aktivnosti u razredu (LAD), aktivnosti samostalnog učenja (MAD), donesite vlastiti uređaj (BYOD) i HomeWork aktivnosti (HOME).

Zašto je to važno? Zamislite da svojim učenicima dodijelite aktivnost u razredu i zatim ih želite ocijeniti kasnije navečer dok radite od kuće; nema problema!

U većoj mjeri, zamislite da vaša škola instalira jezične laboratorije u više područnih škola i želi da nastavnici međusobno razmjenjuju lekcije među učenicima; nema problema!

Fleksbilna Konfiguracija Sustava

SmartClass+ je iznimno fleksibilna platforma koja se može konfigurirati tako da odgovara praktički svakom okruženju za učenje.

WiFi Mreže i Žičane Mreže

Za škole koje koriste iPad-ove, Chromebook-ove ili prijenosna računala u bežičnom okruženju, SmartClass+ može biti konfiguriran kao 100% softversko prijenosno rješenje.

Naše WiFi performanse su pojačane 4X, tako da možete imati više učenika, brže performanse i povećanu pouzdanost.
Žičane mreže nude veću propusnost za pokretanje naprednih mogućnosti kao što je podrška za znakovni jezik pomoću učeničkih web kamera.

Škola ili sigurni hosting baziran na oblaku

Baza podataka SmartClass+ može se smjestiti u školskim prostorijama, a postoji mogućnost sigurnog hostinga temeljenog na oblaku; još jedna prednost naše jedinstvene arhitekture.

LET’S TALK! Engleski Kurikulum

Let’s Talk! ENGLISH je novi kurikulum koji se sastoji od četiri (4) tečaja usklađenih s razinama A1, A2, B1 i B2 međunarodnog standarda CEFR za učenje jezika. Let’s Talk! koristi mješavinu samo-pristupa i aktivnosti u razredu koje su optimizirane u smislu pedagogije i visoko motivirajućih interaktivnih multimedijskih vježbi. Nastavnici imaju priručnik od 350 dok učenici rade na računalu bez papira.