fbpx

ScienceBus Modular 4.0

Modularna nastavnička radna stanica za pokuse

SKU: 44-05-001 Kategorija:

Opis

Modul sudopera

Modul opremljen sudoperom sa hidrauličkim punjenjem i ispuštanjem sustava (dva spremnika od 10 litara). Nadalje opremljen je s 0-15 Volt DC prilagodljivim napajanjem s podesivom strujom od 0 do 40 Ampera (maks 600W), indikator zaslona s
digitalnim voltmetrom i ampermetrom, samonamotavajućim kabelom za napajanje; na
prednjoj ploči su dvije utičnice od 230V. Modul sudopera je opremljen s 4 okretna kotača s kočnicama.

Centralni modul s prozirnim vratima

Središnji modul s prozirnim vratima i bravom za ključ koji sadrži ladice za prikupljanje, uključene u kolica. Stražnja zglobna vrata s bravom za ključ – sadrže bilo koji dodatni isporučeni predmet. Središnji modul opremljen je s 4 okretna kotača s kočnicama.

Opcija s policama

Bočni modul s prozirnim vratima s bravom. Izmjenjive police za smještaj opreme svih vrsta i, ako je potrebno, police se mogu ukloniti kako bi se u njih smjestile dodatno opremljene didaktičko-znanstvene ladice. Bočni modul opremljen je s 4 okretna kotača s kočnicama.

Opcija za punjenje tableta

Bočni modul s prozirnim vratima i zaključanom tipkom “push-open”. Mogućnost smještaja i punjenja do 24 tableta istovremeno. Ovaj modul čini Sciencebus pokretnim znanstvenim laboratorijem s cjelovitim sustavom. Njime se može lako pristupiti eksperimentima onako kako su se tradicionalno izvodili, ali i iskorištavajući potencijal digitalnog signala u fazi prikupljanja i dijeljenja podataka. Bočni modul opremljen je s 4 okretna kotača s kočnicama.

Naslov

Go to Top