window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-TL63WJ0Q2V');

mozaBook MULTILANG – 35 jezika za jedan uređaj, 1 godina

mozaBook MULTILANG – 35 jezika za jedan uređaj, 1 godina

 180,00 + PDV

Kupovinom softvera ostvarujete pravo na jednogodišnju uporabu mozaBooka s mogućnošću produljenja po isteklu licence. Posljednju verziju možete preuzeti na web stranicama mozaBooka.

Jedna licenca se može aktivirati na maksimalno dva računala.

Opis

Licenca – mogućnost odabira 35 jezika, instalacija na jedan uređaj

mozaBook proširuje vaša obrazovna sredstva svojim višenamjenskim ilustracijskim, animacijskim i prezentacijskim rješenjima i pomaže kreativno organizirati nastavu. Zanimljivi interaktivni sadržaji, ugrađene aplikacije i igre za razvoj vještina, ilustriranje i eksperimentiranje pomažu učenicima lakše savladati nastavno gradivo.

 

U učionici i kod kuće

Nastavnici mogu izraditi vježbenice, ili u nekoliko jednostavnih koraka od korištenih udžbenika mogu načiniti interaktivne digitalne knjige, i mogu ih dopuniti slikama, crtežima, obrazovnim video i audio snimcima, interaktivnim 3D modelima i zadaćama. U vježbanju i usustavljivanju nastavnog gradiva pomaže više od 100 tematskih aplikacija.

Program podržava zaslone osjetljive na dodir, njegovo korisničko sučelje može se prilagoditi veličini zaslona, pa se može koristiti i na interaktivnim pločama i na tabletima.

 

Vlastiti digitalni udžbenici

Ukoliko nastavnik raspolaže elektroničkim, PDF izdanjem tiskanog udžbenika kojeg koristi u školi, može ga otvoriti u mozaBook-u. Program automatski prepoznaje slikovne elemente u publikaciji, ali i ručno možete podesiti elemente, koje ćete na satu jednim klikom povećati. Budući da analizira tekst mozaBook će vam predložiti interaktivne sadržaje uz zadano gradivo, ali može i samostalno tražiti dodatne sadržaje (3D modele, obrazovne video snimke, tonske zapise, slike) u medijskoj zbirci mozaBook-a, na svom računalu ili na internetu i iste može smjestiti na marginu knjige i odandje otvoriti jednim klikom i prezentirati učenicima.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Naslov

Go to Top