fbpx

mozaBook CLASSROOM 1 godina

mozaBook CLASSROOM 1 godina

1.180,00  + PDV

Kupovinom softvera ostvarujete pravo na jednogodišnju uporabu mozaBooka s mogućnošću produljenja po isteklu licence. Posljednju verziju možete preuzeti na web stranicama mozaBooka.

Jedna licenca se može aktivirati na maksimalno dva računala.

Opis

mozaBook proširuje vaša obrazovna sredstva svojim višenamjenskim ilustracijskim, animacijskim i prezentacijskim rješenjima i pomaže kreativno organizirati nastavu. Zanimljivi interaktivni sadržaji, ugrađene aplikacije i igre za razvoj vještina, ilustriranje i eksperimentiranje pomažu učenicima lakše savladati nastavno gradivo.

 

U učionici i kod kuće

Nastavnici mogu izraditi vježbenice, ili u nekoliko jednostavnih koraka od korištenih udžbenika mogu načiniti interaktivne digitalne knjige, i mogu ih dopuniti slikama, crtežima, obrazovnim video i audio snimcima, interaktivnim 3D modelima i zadaćama. U vježbanju i usustavljivanju nastavnog gradiva pomaže više od 100 tematskih aplikacija.

Program podržava zaslone osjetljive na dodir, njegovo korisničko sučelje može se prilagoditi veličini zaslona, pa se može koristiti i na interaktivnim pločama i na tabletima.

 

Vlastiti digitalni udžbenici

Ukoliko nastavnik raspolaže elektroničkim, PDF izdanjem tiskanog udžbenika kojeg koristi u školi, može ga otvoriti u mozaBook-u. Program automatski prepoznaje slikovne elemente u publikaciji, ali i ručno možete podesiti elemente, koje ćete na satu jednim klikom povećati. Budući da analizira tekst mozaBook će vam predložiti interaktivne sadržaje uz zadano gradivo, ali može i samostalno tražiti dodatne sadržaje (3D modele, obrazovne video snimke, tonske zapise, slike) u medijskoj zbirci mozaBook-a, na svom računalu ili na internetu i iste može smjestiti na marginu knjige i odandje otvoriti jednim klikom i prezentirati učenicima.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Naslov

Go to Top