[vc_row][vc_column][porto_ultimate_heading main_heading=”Optimas – najmodernije jezično-multimedijske učionice”][/porto_ultimate_heading][vc_column_text]Optimas School je sustav koji kombinira hardver i softver kako bi optimizirao i u potpunosti iskoristio potencijal svake informatičke učionice. Omogućava efikasnu komunikaciju između učenika i nastavnika putem slušalica i mikrofona, bez vanjskih distrakcija.

Optimas, kamen temeljac naših jezično-multimedijskih učionica unikatni je, na tržištu vodeći sustav koji dozvoljava prijenos audio i video podataka u realnom vremenu putem računalne mreže, bez kašnjenja i u visokoj kvaliteti.

Naše jezično-multimedijske učionice omogućuju nastavniku da posveti posebnu pažnju različitim načinima poduke, poduprto činjenicom da nastavnici mogu nadgledati različite stupnjeve znanja učenika i stvarati praktične i personalizirane aktivnosti za svakoga od njih.

Funkcionalnost i eleganciju jezično-multimedijske učionice možete doživjeti iz prve ruke kroz demonstraciju u prostorima tvtke TehnoModeli uz prethodni dogovor. Naš demonstracijski prostor smješten je u Zagrebu, u Rapskoj ulici broj 37/2.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1781″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]