Opremanje edukacijskih ustanova

Uz stalno dostupne edukacije za naše korisnike

Pomoć pri izradi projektne dokumentacije

Rado ćemo s vama podijeliti svoje iskustvo – kako najproduktivnije iskoristiti kupljenu opremu!

0
Opremljenih edukacijskih ustanova
0
Održanih edukacija
0
Izvršenih instalacija opreme
0
Proizvoda u web trgovini

Tvrtka smo s bogatim iskustvom za opremanje edukacijskih i predškolskih ustanova koju karakterizira ponuda vrhunskih proizvoda i uvijek dostupna usluga. U suradnji s vama, odredit ćemo najoptimalniji sistem za vašu ustanovu, isporučiti sve što vam je potrebno te vas uvijek pratiti sa uslugom servisa, edukacijskim treninzima i savjetima.

S ciljem unaprjeđenja podučavanja i učenja kroz korištenje multimedijskih i interaktivnih učionica (interaktivne ploče, interaktivni zasloni, softveri, virtualna stvarnost i prateća oprema), misija nam je svjetsku vrhunsku edukativnu opremu i tehnologiju predstaviti i približiti hrvatskom tržištu.

Distribucijski lanci:

Naše usluge:

Edukacija korisnika

U suradnji s vama, orgnizirat ćemo edukaciju vaših zaposlenika kako biste iskoristili maksimum isporučene opreme i softvera.

Neke od redovitih edukacija koje održavamo su za softver MozaBook, ClassVR naočale za virtualnu i proširenu stvarnost, korištenje interaktivne ploče te interaktivnih zaslona

Servis opreme

Imate li poteškoću s kupljenom opremom? Javite se našem servisu koji vam je uvijek na raspolaganju! Za svu opremu koja je u jamstvenom roku samo priložite jamstveni list / broj računa.

Ako je uređaj u jamstvenom roku, a ne možemo ga popraviti u razumnom vremenu, zamjenit ćemo ga za novi uređaj!

Opremanje učionica

Naše dugogodišnje iskustvo u opremanju škola putem ponuda i javnih natječaja rado ćemo upotrijebiti kako bismo vam pomogli. Naši prodajni djelatnici će vas uvijek savjetovati i samo za vas skrojiti ponudu kako biste mogli maksimalno iskoristiti uložen novac u novu opremu!

Suradnja na svim projektima

Putem raznih velikih projekata prodali smo više tisuća komada opreme. Stječeno iskustvo ćemo prenijeti i na vaše projekte u cilju:

  • Izrade najoptimalnijih troškovnika,
  • Upravljanja projektom,
  • Instalacije opreme,
  • Treninge/edukacije na novoj opremi.

Opremamo osnovne, srednje škole te predškolske ustanove proizvodima vrhunske kvalitete. U zajedničkoj suradnji ćemo odrediti najoptimalniji sustav za vašu ustanovu. Osim isporuke, uvijek možete računati na redovito dostupan servis. Također ćemo vam pripremiti po mjeri skrojenu edukaciju Uvijek možete računati na savjete naših iskusknih stručnjaka za sva vaša pitanja.

Vaš partner u opremanju edukacijskih ustanova