Vernier senzori i laboratorijska oprema s tehnologijom prikupljanja podataka za STEM program. Sva Vernier tehnologija, od senzora korištenih u praktičnim vježbama i eksperimentima do tehnologije za testiranje dizajnerskih rješenja, podržava STEM edukaciju.

Vernier senzori i laboratorijska oprema s tehnologijom prikupljanja podataka za STEM program. Vernier tehnologija se koristi u više od 135 država svijeta pokrivajući fiziku, biologiju, biotehnologiju, istraživanje kvalitete vode, znanost o okolišu, kemiju i druge predmete. Od osnovne škole do diplomskih studija, možete se osloniti na Vernier tehnologiju u praktičnom svladavanju STEM programa.

Sva Vernier tehnologija, od senzora korištenih u praktičnim vježbama i eksperimentima do tehnologije za testiranje dizajnerskih rješenja, podržava STEM edukaciju.

Praktična znanja u kombinaciji sa Vernier senzorima omogućuju studentima i učenicima identifikaciju problema, izradu rješenja i testiranje rješenja pomoću podataka prikupljenih uz pomoć senzora.

Isti Vernier senzori se mogu koristiti u različitim predmetima, što pridonosi uštedi i proširuje upotrebu tehnologije u kurikulumu.

Korištenjem Vernier tehnologije u praktičnoj nastavi znanost se približava učenicima i produbljuje se njihovo razumijevanje složenih koncepata. Pruža učenicima alate za analiziranje podataka i potiče razmišljanje poput pravih znanstvenika.

Vernier senzori su robusna, dokazana tehnologija koja je jednostavna za korištenje. Senzori daju dosljedne, kvalitetne rezultate i odgovaraju svim zahtjevima u nastavi.

Istražite Vernier proizvode na www.vernier.com